Forfatteren Niels Vandrefalk

Niels Vandrefalk har skrevet en trilogi, hvor vi følger de unge talenter Alba og Falco, der kommer i mesterlære hos den ’evige teatermand’ Andros og hans kone Pythia.

Teatergal – en forestilling om teatret magi

De flyver på opdagelse i teaterhistorien.  Fra urfolkenes shamanistiske ceremonier til de gamle grækere, Shakespeare, Holberg og det moderne Danmark. De kaster sig over tragedier, komedier og erotikkens magi i løbet af tre akter og 27 scener. En eventyrlig odyssé, der skildrer dyrebare skatte af eksotiske hemmeligheder i teaterkunstens inderste.

Bajads i ilden – kærlighedsrus på vingesus

I 30 år turnerer Alba rundt i verden som en klon af H.C. Andersen og skriver højt skattede bøger til børn og belønnes med Nobel Prisen i litteratur. De fanatiske krigskarle i fædrelandet udfordrer hun. Imens går Falco under Jorden, erklæres for død, men dukker op tre år efter på Albas husbåd i Bergen, Holbergs fødeby. En kærlighedsrus forvandler dem fra nære venner til elskende.

Holbergs yngel

Ved premieren 18. juni 2022 på Harlekin/Colombine-komedien ’De Usynlige’ på Holberg Museet Tersløsegaard udgiver Niels Vandrefalk sin sidste teaterroman i trilogien. De engang så unge aktørs nærmer sig sidste udløbsdato på tærsklen til den 5. alder. På en ballonfærd over Swift River Valley, Tanzania, hvor Andros for 300.000 år siden startede ud som shaman, gør de deres fælles liv op.

Om bøgerne

Køb bøgerne hos