På Eventyr Med H.C. Andersen

Vores verdensberømte digter, engang den fattige dreng fra Odense, beherskede mange roller i sit eventyrlige liv. Fra nysgerrig rejsefører via papirklipper, sangskriver, dramatiker, romanforfatter til eventyrenes store mester.

Forud for sin tid og oversat til alverdens sprog satte han fantasiens farver på tidernes gang. Spejlede armod og rigdom og var en stor beundrer af Ludvig Holberg. Lærte af hans underfundige ironi, som han tog til sig som sin egen indre stemme: ’De fattige har ikke noget, de rige har ikke nok i noget’.

Niels Vandrefalk træder op med høj hat, paraply og lægger an med eventyrene under armen:

’Det utroligste’, ’Det er ganske vist’, ’Bedstemoder’, ’Sneglen og Rosen-hækken’, der handler om sneglen Søren Kirkegaard og rosenhækken H.C. Andersen. Mange flere eventyr står på repertoiret om ønsket. Såvel de kendte som de mere ukendte. Frit valg.

Men lederen af Holberg Teatret nøjes ikke med at sende et festfyrværkeri ud over tilhørerne. Han kan også fortælle episoder og træk fra digterens møde med København og hans livslange forhold til Det kgl. Teater. Sådan som læremesteren Poul Reumert fortalte historien for skuespilskolens elever på sidste årgang 1965-68, hvor Niels Vandrefalk fik sin skuespilleruddannelse.

For eventyrlystne børn, unge og voksne/seniorer i alle aldre

 

 

Varighed og valg af eventyr aftales på forhånd.

Pris

Efter forhandling og arrangørens formåen. + Transport, dvs. Statens km-takst. På basis af opgavens formål og tilskuertal bookes tidspunkt og endelig pris.

Kontakt

Niels Vandrefalk på niels@holbergteatret.dk eller 40 50 66 87.